Søger du en bygningsmaler?

Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
Kvalitetsgaranti

Indhent bygningsmaler tilbud


Dine ønsker, vores prioritet


Bygningsmaler

Vi ved, hvor vigtigt det er, at aflevere et godt malerarbejde, man kan være stolt af. Vi er ikke tilfredse før vores kunder er tilfredse. Derfor har vi valgt vores malere med omhu. De sætter en ære i at udføre deres arbejde yderst tilfredsstillende samtidig med at overholde aftalerne til tiden! Vi varetager og kan klare alle former for maleropgaver for private, erhverv, institutioner, boligselskaber – ja, you name it! Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Fælles for alle opgaver er dog, at vi leverer et resultat, du er mere end tilfreds med – vi er nemlig ikke tilfredse før DU er tilfreds. Om det er vægge og lofter, du ønsker at få malet eller vinduer og døre, så er det os, du skal have fat, for vi klarer alt!

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

DKS MANDSKAB&BYG har i mange år leveret mandskab til vores samarbejdspartnere, og givet en hjælpende hånd ved mange forskellige byggeprojekter.
Vi stræber for at kunne hjælpe dig/jer og gennem vores massive erfaring ved vi, hvordan man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel

Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd

Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser. Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en mere end almindelig fleksibel servicepartner er derfor højt værdsat.

Hvad siger vores kunder?