Søger du en montør & handyman?

Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
Kvalitetsgaranti

Indhent montør & handyman tilbud


Dine ønsker, vores prioritet


Montør & handyman

Står du med en lille opgave, du ikke lige ved, hvordan du skal gribe an? Så skal du have fat i vores handyman/Montør. Han kan klare alle opgaver! Tænker du, at din opgave er for lille, så tro om! Alle opgaver kan klares, også de helt små. Skal du have monteret køkkenskabe, få samlet et møbel fra IKEA eller have lavet havearbejde, så er vi de helt rette at tage fat i. Vi kan klare diverse tømrer- og snedkeropgaver, små maleropgaver og meget andet. Vi er uden tvivl sikre på, at vi også kan klare lige netop din opgave!

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

DKS MANDSKAB&BYG har i mange år leveret mandskab til vores samarbejdspartnere, og givet en hjælpende hånd ved mange forskellige byggeprojekter.
Vi stræber for at kunne hjælpe dig/jer og gennem vores massive erfaring ved vi, hvordan man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel

Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd

Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser. Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en mere end almindelig fleksibel servicepartner er derfor højt værdsat.

Hvad siger vores kunder?