Søger du mandskab?

Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
Kvalitetsgaranti

Indhent mandskabstilbud


Dine ønsker, vores prioritet


FIND KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT

Står du i spidsen for en virksomhed eller et projekt, hvor der pludselig er brug for et eller flere sæt ekstra kvalificerede hænder? Du er du kommet til det rette sted. DKS MANDSKAB&BYG APS er broen mellem virksomheder og arbejdskraft, når der er tale om ansættelser af kortere perioder. Fordelen ved at leje mandskab igennem DKS MANDSKAB&BYG, er at du ikke skal bruge tid på at finde medarbejdere, eller bekymre dig om alt papirarbejdet. Det tager vi os af. Til gengæld finder vi dygtige og hårdtarbejdende personale.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

DKS MANDSKAB&BYG har i mange år leveret mandskab til vores samarbejdspartnere, og givet en hjælpende hånd ved mange forskellige byggeprojekter.
Vi stræber for at kunne hjælpe dig/jer og gennem vores massive erfaring ved vi, hvordan man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel

Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd

Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser. Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en mere end almindelig fleksibel servicepartner er derfor højt værdsat.

Hvad siger vores kunder?