Søger du en tømrer?

Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
Kvalitetsgaranti

Indhent tømrertilbud


Dine ønsker, vores prioritet


Tømrer

DKS MANDSKAB&BYG APS tilbyder alle former for tømrerarbejde udført af dygtige fagfolk. Vi kan klare alt fra de små simple opgaver til de større og mere komplicerede byggeprojekter. Om du skal have renoveret tag, få monteret et nyt køkken eller udskifte dine gamle vinduer til nye, så er det blot få af de kompetencer, vi besidder. Vi har også mange års erfaring med totalentreprise af private boliger og butikslokaler.
Vores andre kompetencer omfatter blandt andet:

– Renovering af garager
– Tagudskiftning
– Opsætning af indvendige gipsvægge
– Lofter og gipsplader
– Isoleringsopgaver og m.m.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

DKS MANDSKAB&BYG har i mange år leveret mandskab til vores samarbejdspartnere, og givet en hjælpende hånd ved mange forskellige byggeprojekter.
Vi stræber for at kunne hjælpe dig/jer og gennem vores massive erfaring ved vi, hvordan man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel

Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd

Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser. Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en mere end almindelig fleksibel servicepartner er derfor højt værdsat.

Hvad siger vores kunder?