Søger du ventilationsmontage?

Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
Kvalitetsgaranti

Indhent ventilationsmontage tilbud


Dine ønsker, vores prioritet


Ventilationsmontage

Vores montørers erfaring og indsigt i ventilation gør det muligt for os at montere et ventilationssystem der lever op til kundens forventninger og imødekommer de respektive krav. Vi sætter en stor ære i løbende kommunikation med både kunder, byggeledelse og andre håndværkere på pladsen, og er dermed med til at skabe et behageligt arbejdsmiljø og undgå de unødvendige fejl der ofte opstår som en konsekvens af stress eller manglende kommunikation. Hos DKS MANDSKAB&BYG har vi specialister indenfor indregulering af ventilation. Vi måler og indregulere alle luftmængder med godkendt udstyr, så anlægget kører korrekt med lavest muligt tryk og strøm forbrug. Vi udarbejder detaljeret dokumentation over alle målinger.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

DKS MANDSKAB&BYG har i mange år leveret mandskab til vores samarbejdspartnere, og givet en hjælpende hånd ved mange forskellige byggeprojekter.
Vi stræber for at kunne hjælpe dig/jer og gennem vores massive erfaring ved vi, hvordan man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel

Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd

Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser. Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en mere end almindelig fleksibel servicepartner er derfor højt værdsat.

Hvad siger vores kunder?